Cyber Town News | Bankier Belt Politie Omdat Hij Zwarte Klant Verdenkt Van Fraude
1570
post-template-default,single,single-post,postid-1570,single-format-standard,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,columns-4,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive
 

Bankier Belt Politie Omdat Hij Zwarte Klant Verdenkt Van Fraude

Robert Smit was manager in een Amsterdamse bank. Hij had een afspraak met een zekere Zarif Visser die zijn volledige lening op zijn huis wilde afbetalen. Smit vroeg zich voortdurend af hoe deze man plots aan zoveel geld kon komen? Hij verdacht de man van diefstal en haalde de politie erbij. Visser voelde zich vernederd door de harde aanpak van de politie en de bank vanwege zijn huidskleur.

De Onzichtbare Economie

Al jaren werkte hij voor dezelfde bank en nog nooit was er een incident voorgevallen. Twee weken geleden had hij een afspraak met meneer Zarif Visser die de lening op zijn huis in één keer wou afbetalen. De bankier kon moeilijk geloven dat iemand van de ene dag op de andere genoeg geld had op zijn lening af te betalen. “Dit geld moet wel gestolen geweest zijn”, dacht Smit en dus belde hij de politie. Niet veel later stormden ze de bank binnen en duwden ze de zwarte man hardhandig tegen de grond. Nadien werd hij meegenomen voor ondervraging.

Hoeveel Is Een Euro Waard?

Enkele weken na het voorval gaf meneer Zarif Visser een interview waarin hij alles uitlegde en zei hoe vernederd hij was geweest. “Die manager geloofde niet dat een man met mijn huidskleur plots genoeg geld kan hebben om een lening af te betalen.” De reden waarom hij plots zijn huis kon afbetalen, is omdat hij enerzijds een nieuwe job heeft gevonden. Maar vooral omdat hij nog een bijverdienste heeft gevonden door te beleggen op de beurs.

Hiermee Wordt U Een Betere Belegger

Visser vond beleggen altijd al interessant en eenmaal hij zich in die wereld had verdiept, begon hij er ook resultaat uit te halen. Hij leerde alles over beleggen in het boek Leer beleggen als Warren Buffet. Zo leerde hij hoe hij de beste markten moest zoeken en om de marktsignalen te interpreteren. Nadien kocht hij aandelen aan lage prijzen en verkocht hij ze nadien weer aan hogere prijzen. Het boek waarin hij alles leerde over beleggen is ook beschikbaar op Bol.com.

Share
No Comments

Post A Comment